Zaitun, plum, bayberry, peach, apricot, mesin pengolahan plum sareng lini produksi

Pedaran pondok:

Zaitun, plum, bayberry, peach, apricot, mesin pamrosésan plum sareng lini produksi: botol kaca, botol plastik PET, zip-top can, paket lemes aséptik, karton bata, karton luhur gable, kantong aseptik 2L-220L dina drum, karton bungkus, kantong plastik, kaléng 70-4500g kaléng.


Detil Produk

Tanda Produk

Zaitun, plum, bayberry, peach, apricot, mesin pengolahan plum sareng lini produksi cocog pikeun ngolah zaitun, plum héjo, bayberry, peach, apricot sareng plum. Éta tiasa ngahasilkeun jus anu jelas, jus turbid, bubur asli, jus pekat, bubur pekat, bubuk buah,bubuahan buah, cuka buah sareng produk sanés.

fruits washing grading sorting machine
fruits juice and jam machine

Zaitun, plum, bayberry, peach, apricot, mesin pamrosésan plum sareng jalur produksi utamina diwangun ku mesin beberesih, lift, sterilizer UV, remover nuklir, beater, degasser, homogenizer, sterilizer sareng mesin ngeusian, Inkjet printer, unpacking machine, sealing machine , mesin pengepakan, mesin panyiri, mesin panyiri, mesin cuci botol, mesin botol thermosetting, sterilisasi botol tibalik, sterilisasi mandi cai, sterilisasi torowongan, penyemprot sterilisasi, mesin keusikan panas, mesin keusikan tiis, ketel sterilisasi, pot sterilisasi, mesin bungkusan vakum, sterilizer tubular, plate sterilizer, tube sterilizer, casing sterilizer, RO reverse osmosis sistem cai murni, CIP sistem Pembersih di tempat, piring sareng press filter frame. Garis produksi gaduh konsép desain anu maju sareng tingkat luhur otomatisasi; pakakas utami didamel tina stainless steel kualitas luhur, anu sapinuhna nyumponan sarat kabersihan dina ngolah tuangeun.

* Kapasitas ngolah tina 3 ton / dinten dugi ka 1500 ton / dinten.

* Tiasa ngolah ciri anu sami tina bubuahan, sapertos blueberry, blackberry, raspberry, strawberry sareng berry anu sanés.

* Buah seger Machinable sareng buah beku

* Juicers sareng jus airbags, nitrogén tiasa dieusian pikeun panangtayungan, anti oksidasi; Tingkat jus, kualitas jus saé.

* Pasteurisasi, tiasa ogé ngajaga warna sareng aroma buah aslina

* Ku hidrolisis énzimatik sareng ultrafiltrasi, pikeun kéngingkeun produk jus anu jelas sareng tembus.

* Darajat otomatisasi sadayana garis, tanpa nganggo seueur tanaga.

* Hadir ku sistem beberesih, gampang dibersihkeun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami