TENTANG KAMI

Terobosan

  • JUMP MACHINERY (SHANGHAI) LIMITED
  • JUMP MACHINERY (SHANGHAI) LIMITED

luncat

Bubuka

JUMP MACHINERY (SHANGHAI) LIMITED nyaéta perusahaan gabungan téknologi tinggi modern, anu baheula nyaéta Shanghai Light Industry Machinery Factory, anu khusus dina garis pamrosésan konci péngkolan jus buah kentel, jam, bubur, pamrosésan buah tropis, keusikan panas. inuman jus buah, ramuan atawa inuman tea, inuman Carbonated, yogurt, kéju sarta susu cair pabrik processing susu.karyawan urang boga karakter moral alus alus teuing, jeung insinyur profésional, technicians jeung tanaga R & D téh langsung ti pabrik mesin dahareun aslina, ogé mibanda sababaraha Masters jeung Ph. D rékayasa dahareun jeung mesin bungkusan, jadi kami pinuh dilengkepan. kalawan kamampuhan komprehensif ngarancang jeung ngembangkeun sakabéh proyék, manufaktur, instalasi Commissioning, latihan teknis, jasa sanggeus-jualan jeung aspék séjén.

produk

Luncat

Anyar Arrivas

Luncat

  • 1-20TPH Tomato Paste Processing Machine

    1-20TPH Témpél Tomat P...

    Rincian Gancang Kaayaan: Tempat Asal Anyar: Shanghai, Cina Tipe: PROCESSING LINE Tegangan: 220V / 380V Daya: 3kw Beurat: 80 Ton Dimensi (L * W * H): 1380 * 1200 * 2000mm Sertifikasi: ISO 9001, Garansi CE: 1 Taun Saatos-jualan Service Disayogikeun: Insinyur sadia pikeun mesin jasa luar negeri Bahan: 304 Stainless Steel Aplikasi: buah jeung sayur processing Fungsi: Multifungsi Pamakéan: Industri Kapasitas pamakéan: 3-50T / h Bungkusan & Pangiriman Rincian bungkusan Stabil pakét kai ngajaga m. ..

  • High Quality Tomato Paste Blending Machine

    Kualitas luhur tomat Pa ...

    Ihtisar Rincian Gancang Kaayaan: Anyar Tempat Asal: Shanghai, Cina Ngaran Brand: JUMPFRUITS Tipe: blending Tegangan: 220/380/440V Daya: 12000w Beurat: N / A Diménsi (L * W * H): N / A sertifikasi: CE / ISO9001 Garansi: 1 Taun Saatos-jualan Service Disayogikeun: Insinyur sadia pikeun ngalayanan mesin peuntas laut Ngaran produk: némpelkeun tomat mesin blending Aplikasi: wangunan dahareun & inuman tutuwuhan Bahan: SUS 304 stainless steel Kapasitas ...

  • 50kg-220kg Aseptic Bag Tomato Paste Filling Machine

    50kg-220kg Kantong Aseptik...

    Rincian Gancang Kaayaan: Tempat Asal Anyar: Shanghai, Cina Tipe: pangisi Tegangan: 220V / 380V Daya: 1000w Beurat: 2000kg Dimensi (L * W * H): 3500X2400X2650MM Sertifikasi: CE / ISO9001 Garansi: Garansi 1 Taun jasa aftersell Service Saatos-jualan Disadiakeun: Insinyur sadia pikeun mesin jasa luar negeri Bahan: SUS 304 stainless steel Kamampuh: 2T / H nepi ka 40T / H kapasitas perlakuan Fungsi: bungkusan Multifunctional & Detai bungkusan pangiriman ...

  • Automatic Aspetic Tomato Paste Filling Machine

    Toma Aspétik Otomatis...

    Tinjauan Rincian Gancang Bahan Bungkusan: Kaca, Plastik Tipe: Mesin Ngeusian Kaayaan: Aplikasi Anyar: Inuman, Jenis Bungkusan Kadaharan: Botol Kelas Otomatis: Tipe Didorong Semi-otomatis: Tegangan Pneumatik: 220V / 380V Daya: 5KW Tempat Asal: Shanghai, Cina Ngaran Brand: luncat Nomer Modél: JUMP Dimensi (L * W * H): 2400 * 1500 * 2300 Beurat: 500kg Sertifikasi: ISO Saatos-jualan Service Disayogikeun: Insinyur sadia pikeun layanan m ...

  • Automatic 6 Heads Tomato / Chilli Sauce Glass Jars / Bottle Filling Sealing Machine

    Otomatis 6 Kepala Toma...

    Tinjauan Rincian Gancang Bahan Bungkusan: Kaca, logam, palastik Tipe: Ngeusian Mesin Kaayaan: Aplikasi Anyar: APPAREL, Inuman, Kimia, Komoditas, Dahareun, Mesin & Hardware, Médis Tipe bungkusan: Botol, botol kaca, kendi Kelas Otomatis: Otomatis Didorong Tipe : Tegangan Listrik: 380V 50Hz Tempat Asal: Shanghai, Cina Ngaran Brand: JUMPFRUTIS Dimensi (L * W * H): 1800 * 950 * 2150mm Beurat: 800kg Sertifikasi: ISO Saatos-sa ...

  • Automatic Tomato Sauce Tinplate Can Sealing Machine

    Saos Tomat Otomatis...

    Tinjauan Rincian Gancang Bahan Bungkusan: Kai Jenis: Mesin Ngeusian Kaayaan: Aplikasi Anyar: Inuman, Kadaharan, Mesin & Hardware, Médis Tipe Bungkusan: Kaléng, Botol Kelas Otomatis: Otomatis Didorong Tipe: Tegangan Listrik: 220V / 380V Tempat Asal: Shanghai, Ngaran Brand Cina: JUMPFRUITS Dimensi (L * W * H): 1800 * 950 * 2150mm Beurat: 800kg Sertifikasi: ISO, CE Saatos-jualan Service Disayogikeun: instalasi widang, commissioning hiji ...

WARTA

Service Mimiti

  • Buah Langka Anu Bisa Ngolah Jus

    Buah Langka Anu Bisa Ngolah Jus Pikeun ngagancangkeun kamekaran industri buah anu berorientasi ékspor sareng industri pangolahan jus buah, perlu aktip ngamekarkeun sareng ngagunakeun variétas buah anu cocog pikeun ngolah jus buah, khususna liar, semi-liar atanapi citation- dibudidayakan...

  • Mesin bungkusan sareng Perlindungan Lingkungan

    Industri bungkusan sareng mesin dahareun mangrupikeun industri anu muncul anu nyayogikeun alat sareng téknologi pikeun industri bungkusan, industri pangan, tatanén, kehutanan, peternakan, perikanan, sareng perikanan.Kusabab reformasi sareng muka, nilai kaluaran industri pangan parantos naék ka ...