TENTANG KAMI

Terobosan

  • JUMP MACHINERY (SHANGHAI) LIMITED
  • JUMP MACHINERY (SHANGHAI) LIMITED

laluncatan

BUBUKA

JUMP MACHINERY (SHANGHAI) TERBATAS nyaéta perusahaan gabungan-saham modérn luhur, anu mimitina nyaéta Pabrik Mesin Industri Cahaya Shanghai, anu khususkeun dina garis pamrosésan konci jus buah pekat, jam, bubur, olahan buah tropis, keusikan panas Inuman jus buah, ramuan atanapi inuman téh, Inuman karbonat, yoghurt, kéju sareng susu pengolahan susu susu cair. Karyawan urang gaduh karakter moral anu saé, sareng insinyur propésional, teknisi sareng personil R&D langsung ti pabrik mesin katuangan anu asli, ogé ngagaduhan sajumlah master sareng Ph. D rékayasa tuang sareng mesin bungkusan, janten kami lengkep kalayan pangabisa komprehensif mendesain sareng ngembangkeun sakabéh proyék, manufaktur, instalasi Komisioning, latihan téhnis, jasa saatos-penjualan sareng aspek sanés.

produk

Luncat

  • Kitchen equipment

    Parabot dapur

    Parabot dapur nuduhkeun alat-alat sareng alat-alat anu disimpen dina dapur atanapi kanggo masak. Parabot dapur biasana kalebet alat pemanasan masak, alat pamrosésan, pembasmian desinféksi sareng alat pamrosésan beberesih, suhu normal sareng alat panyimpenan suhu anu handap. Daérah fungsional dapur tina industri katering dibagi kana: gudang katuangan katuangan, gudang katuangan non-pokok, gudang barang garing, kamar asin, kamar pastry, kamar snack, ruang asakan tiis, ruang pamrosésan utama ...

  • Apple, pear, grape, pomegranate processing machine and production line

    Apel, pir, anggur, po ...

    Apel, pir, anggur, mesin pengolahan dalima sareng lini produksi cocog pikeun ngolah apel, pir, anggur sareng dalima. Éta tiasa ngahasilkeun jus anu jelas, jus keruh, jus pekat, bubuk buah, buah-buahan macét. Garis produksi utamina diwangun ku Scraper lift, bubble cleaner, brush cleaner, preheater, precooking machine, crusher, beater, juicer, belt juicer, horisontal screw centrifuge, butterfly centrifuge, ultrafiltration Equipment, filtration peralatan, resin adsorptio ...

  • Olive, plum, bayberry, peach, apricot, plum processing machine and production line

    Zaitun, plum, bayberry, ...

    Zaitun, plum, bayberry, peach, apricot, mesin pengolahan plum sareng lini produksi cocog pikeun ngolah zaitun, plum héjo, bayberry, peach, apricot sareng plum. Éta tiasa ngahasilkeun jus anu jelas, jus turbid, bubur asli, jus pekat, bubur pekat, bubuk buah, jam buah, cuka buah sareng produk sanés. Zaitun, plum, bayberry, peach, apricot, mesin pengolahan plum sareng jalur produksi utamina diwangun ku mesin beberesih, lift, sterilisasi UV, remover nuklir, beater ...

  • Blueberry, blackberry, mulberry, strawberry, raspberry, red bayberry, cranberry processing machine and production line

    Blueberry, blackberry, ...

    Blueberry, blackberry, mulberry, strawberry, raspberry, red bayberry, cranberry processing machine sareng lini produksi tiasa ngahasilkeun jus anu jelas, jus turbid, konsentrasi jus, bubuk buah, buah-buahan macét sareng produk sanésna. Garis produksi utamina diwangun ku mesin cuci anu ngageleger, lift , mesin pamariksaan, juicer kantong hawa, tank énzimolisis, decanter, ultrafilter, homogenizer, mesin degassing, mesin sterilisasi, mesin ngeusian, mesin Standar sareng komponén alat-alat sanés. Ieu ...

  • Mango, pineapple, papaya, guava processing machine and production line

    Mangga, nanas, papa ...

    Éta tiasa ngahasilkeun jus anu jelas, jus keruh, jus pekat, bubuk buah, buah-buahan macét. Garis ieu kalebet mesin pembersih gelembung, kerekan, mesin seleksi, sikat mesin beberesih, mesin motong, mesin precooking, mesék sareng mesin denudasi, crusher, sabuk juicer, pamisah, alat konsentrasi, sterilisasi sareng mesin ngeusian, jst lini produksi ieu didesain sareng konsép canggih sareng tingkat luhur otomatisasi; Parabot utami sadayana didamel tina stainless steel kualitas luhur, ...

BERITA

Jasa Kahiji

  • Ngeunaan susu

    Kaayaan produk susu ayeuna di Cina Kalayan ningkatna standar hirup jalma anu teras-terasan, konsumén domestik nungtut seueur produk susu anu kualitas luhur. Industri susu mangrupikeun industri anu paling gancang dina industri manufaktur pangan. Kusabab reformasi ...

  • Ngeunaan saos tomat

    Nagara saos tomat utama di dunya disebarkeun di Amérika Kalér, basisir Mediterania sareng bagéan Amérika Kidul. Dina taun 1999, pamrosésan global panén tomat, kaluaran témpél tomat ningkat ku 20% tina 3,14 juta ton dina taun sateuacan ka ...