Peralatan inuman sareng lini produksi

Pedaran pondok:

Minuman jus buah mangrupikeun jinis inuman anu didamel tina buah seger. Jus buah anu bénten-bénten ngandung macem-macem vitamin sareng nutrisi anu sanés, sareng dianggap salaku inuman anu séhat. Nanging, kakurangan na sadaya serat sareng kandungan gula tinggi tina buah sakapeung dianggap karugian.


Detil Produk

Tanda Produk

Rupa-rupa jus umum: jus apel, jus jeruk bali, jus kiwi, jus mangga, jus nanas, jus samangka, jus anggur, jus cranberry, jus jeruk, jus kalapa, jus jeruk nipis, jus melon Hami, jus strawberry, jus pepaya, minuman santan alat-alat, alat-alat jus dalima, alat-alat jus samangka.

aseptic-carton-juice-filling-machine001
juice washing filling capping machine

Peralatan inuman sareng daptar mesin lini produksi: Lift scraper, bubble cleaner, brush cleaner, preheater, precooking machine, crusher, beater, juicer, belt juicer, horizontal screw centrifuge, butterfly centrifuge, ultrafiltration Equipment, filtration Equipment, resin adsorption Equipment, carbon activated alat tapis, alat dekolorisasi, sistem hidrolisis énzimatik, homogenizer, degasser, tube-in-tube mesin sterilisasi sareng mesin keusikan aséptik. Printer Inkjet, mesin ngabongkar, mesin panyegel, mesin kemasan, mesin panyiri, mesin panyiri, mesin cuci botol, botol thermosetting mesin, sterilizer botol tibalik, sterilizer mandi cai, sterilizer torowongan, spray sterilizer, mesin keusikan panas, mesin keusikan tiis, ketel sterilisasi, pot sterilisasi, mesin bungkus vakum, sterilisasi tubular, piring sterilisasi, tube sterilizer, casing sterilizer, RO reverse osmosis murni sistem cai, CIP sistem Pembersihan di tempat.

* Kaluaran produksi tina 1000-35000 botol per jam.

* Bentuk bungkus kaléng, botol PET, botol kaca, kantong hateup, bungkus lemes steril

* Konfigurasi lini produksi fléksibel, numutkeun kabutuhan pelanggan produk akhir anu béda, anjeun tiasa ngonpigurasikeun fungsi anu béda dina alat

* Sadia-jinis karinjang, counter-ayeuna kontinyu sareng cara sanés ékstraksi

* Sakabeh garis desain modular, gabungan téknologi pamrosésan anu béda

* Gelar otomatisasi otomatis, ngahemat tanaga gawé

* Kalayan sistem beberesih, gampang dibersihkeun

* Bahan sistem ngahubungkeun bagian tina sadaya 304 stainless steel, dina patuh pinuh ku kabersihan pangan sareng syarat kaamanan

Pakét: botol kaca, botol plastik PET, kaléng, bungkus lemes aseptik, bungkus hateup 2L-220L kantong steril, bungkus karton, kantong plastik, kaléng 70-4500g kaléng.

Peralatan minuman sareng produk akhir lini produksi: Jus jeruk, jus jeruk bijil, jus jeruk, jus jeruk bali, jus jeruk nipis, jus anggur, jus jujube beureum, jus kalapa, minuman santan, jus buah delima, jus samangka, jus Baixiang, jus tebu, jus apel, jus cranberry, jus persik, jus melon Hami, jus pepaya, jus seabuckthorn, jus jeruk bijil, jus strawberry, jus mulberry, jus nanas, jus buah kiwi, jus medlar, jus mangga, jus kiwi, jus wortel, jus jagong , jus sayuran, jus jambu batu, jus bayberry, jus blueberry, jus raspberry, jus mulberry, jus Rosa roxburghii, jus loquat, jus melon, jus Gualian, jus jambu biji, minuman teh, green tea, tea hideung, tea oolong, tea kembang, pomelo tea, fruit fruit, milk milk, concentr tea juice, tea bubuk, walnut milk inuman, inuman protein plant, embun walnut (susu), embun almond, inuman walnut, inuman gandum kasar, inuman kaktus, minuman lidah, inuman daylily


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami