Warta

  • Tomat témpél mesin keusikan sareng lini produksi

    Mesin tomat keusikan témpél sareng perkenalan jalur produksi: Generasi anyar mesin keusikan tomat dikembangkeun ku perusahaan urang. Mesin ngadopsi pangukuran piston, ngahijikeun éléktromekanik sareng pneumatik, sareng dikawasa ku PLC. Éta ngagaduhan struktur kompak, desain anu wajar, akurat ...
    Maca deui
  • Témpél tomat / lini produksi Ketchup

    GARIS / MESIN PROSESING TOMATO PASTE NGAJIEUNAN JAM 1. Pakét: kendang aseptik 5-220L, kaléng kaléng, kantong plastik, botol kaca sareng saterasna 2. Komposisi garis sadayana: A: sistem promosi buah-buahan asli, sistem pembersih, asihan sistem, sistem naksir, sistem sterilisasi pre-pemanasan, pulping ...
    Maca deui
  • About dairy

    Ngeunaan susu

    Kaayaan produk susu ayeuna di Cina Kalayan ningkatna standar hirup jalma anu teras-terasan, konsumén domestik nungtut seueur produk susu anu kualitas luhur. Industri susu mangrupikeun industri anu gancang dina industri manufaktur pangan. Kusabab reformasi ...
    Maca deui
  • About ketchup

    Ngeunaan saos tomat

    Nagara saos tomat utama di dunya didistribusikeun di Amérika Kalér, basisir Mediterania sareng bagéan Amérika Kidul. Dina taun 1999, pamrosésan global panén tomat, kaluaran témpél tomat ningkat ku 20% tina 3,14 juta ton dina taun sateuacan ka ...
    Maca deui
  • About juice

    Ngeunaan jus

    Pasar jus kentel kalem, sareng industri jus NFC ngembang pesat industri minuman Cina ngagaduhan sakitar samilyar yuan konsumsi, sareng dividen demografi nunjukkeun yén pasar merek jus buah high-end ogé ngagaduhan ukuran pasar ...
    Maca deui