Bungbuahan sareng sayuran anu ngeringkeun sareng ngarangkep sadayana

Pedaran pondok:

Buah sareng sayuran ngagaringkeun sareng ngepak bahan baku garis: buah seger sareng vegeetabels, sapertos tomat, cabé, bawang, pelem, nanas, jambu, cau,


Detil Produk

Tanda Produk

Produk akhir: bubuahan buah garing, bubuk sayuran garing, bubuk tomat garing, bubuk cabé garing, bubuk bawang bodas garing, bubuk bawang garing, pelem, nanas, jambu, pisang

Prosés ngolah buah garing disebat garing buah. Pangeringan artifisial nganggo sumber panas buatan, hawa sareng gas flue salaku medium mindahkeun panas. Dina kaayaan anu dikendali, sedeng mindahkeun panas teras-terasan dihapus pikeun ngarengsekeun prosés pangeringan, sedengkeun anu garing sacara alami henteu kedah miceun medium transfer panas sacara manual.

fruits and vegetables  drying machine
dried fruits and vegetable equipment

Laju ngeringkeun buah kapangaruhan ku opat faktor: ① ciri buah. Salaku conto, laju pangeringanna laun upami téksturna ketang atanapi lilinna kandel, sareng laju kandungan gula anu tinggi lambat. ② Métode pangobatan. Salaku conto, ukuran, bentuk sareng pangobatan alkali tina potongan potongan, motong anu saé sareng pangobatan perendaman alkali tiasa ningkatkeun kagaringan anu garing. ③ Karakteristik médium pangeringan. Salaku conto, laju pangeringan gancang nalika tingkat aliranna luhur, suhu luhur sareng kalembaban relatif handap; ④ karakteristik alat-alat pengeringan gaduh épék anu béda, sareng kapasitas muatan treuk atanapi sabuk conveyor sabalikna tibatan kagaringan anu garing.

Perawatan pangeringan

Saatos garing, produk dipilih, dipeunteun sareng dibungkus. Buah garing anu kedahna baseuh (ogé katelah ngésang) tiasa disimpen dina wadah atanapi gudang anu tertutup salami hiji waktos, sahingga Uap dina blok buah sareng kalembaban antara blok buah anu béda (séréal) tiasa sumebar sareng ngadistribusikaeun pikeun ngahontal konsistensi.

Langkung saé pikeun nyimpen buah garing dina suhu handap (0-5 ℃) sareng handap asor (50-60%). Dina waktos anu sasarengan, perhatian kedah dibayar ka panangtayungan tina cahaya, oksigén sareng serangga.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami