Mesin pengolahan cai murni

Pedaran pondok:

Aliran mesin produksi cai murni: cai atah → bak cai atah → pompa panguat → saringan pasir kuarsa → saringan karbon diaktipkeun → pelembut ion → saringan presisi → osmosis tibalik → ozon ésterilisi → bak cai murni → pompa cai murni → ngumbah botol, ngeusian sareng nambalan garis eusian → nganteurkeun → lampu


Detil Produk

Tanda Produk

Aliran mesin produksi cai murni: cai atah → bak cai atah → pompa panguat → saringan pasir kuarsa → saringan karbon diaktipkeun → pelembut ion → saringan presisi → osmosis tibalik → ozon ésterilizer → bak cai murni → pompa cai murni → ngumbah botol, ngeusian sareng nambalan garis ngeusian → nganteurkeun → pamariksaan lampu → mesin pengeringan → setél → mesin label panyusutan uap → mesin panyemprot kode → mesin bungkus pilem PE otomatis.

RO water treatment machine
pure water equipment

Perusahaan nyayogikeun sét kumplit peralatan sapertos kieu: 1. Cai mineral leutik sareng sedeng sareng lini produksi pangalengan cai murni 2000-30000 botol / jam. 2. Garis produksi keusikan panas tina inuman jus sareng téh 2000-30000 botol / jam. 3. Inuman karbonat dihasilkeun ku isobaric ngeusian 2000-30000 botol / jam.

(1) sistem préparasi tahap munggaran: saringan sedeng keusik kuarsa dianggo ngaleungitkeun sédimén, karat, zat koloid, padet anu ditunda sareng zat sanés anu ngabahayakeun awak manusa dina cai atah kalayan partikel langkung ti 20 μm. sistem nyaring otomatis nyoko kana klep kontrol otomatis anu diimpor, sareng sistemna tiasa sacara otomatis (sacara manual) ngalaksanakeun séri operasi sapertos backwash sareng flushing payun. Pastikeun kualitas cai pakakasna sareng manjangkeun umur jasa pakakasna. Dina waktos anu sasarengan, alat-alatna dilengkepan ku sistem perawatan diri pikeun ngirangan biaya perawatan.

(2) sistem préparéntasi tahap kadua: saringan karbon tina cangkang anu diaktipkeun dianggo pikeun ngaluarkeun pigmén, bau, bahan organik biokimia, nilai résidu amonia, polusi péstisida sareng zat bahaya sareng polutan anu sanés dina cai. Sistem kontrol saringan otomatis, nganggo klep kontrol otomatis mérek impor, sistem sacara otomatis (sacara manual) ngalaksanakeun séri operasi sapertos backwash, flushing positip, jst.

(3) sistem pretreatment tahap katilu: résin kualitas luhur dianggo pikeun ngalemeskeun cai, utamina pikeun ngirangan karasa cai, ngaleungitkeun ion kalsium sareng magnesium (skala) dina cai, sareng ngalaksanakeun régenerasi résin anu cerdas. Sistem panyaring otomatis nyoko kana pelembut cai otomatis mérek anu diimpor, sareng sistemna tiasa nyéépkeun otomatis (sacara manual).

(4) sistem préparasi tahap kaopat: dua tahap 5 μ m ukuran pori saringan presisi (tahap tunggal handapeun 0,25 ton) diadopsi pikeun langkung nyucikeun cai, ngaoptimalkeun karusuhan sareng kroma cai, sareng ngajamin kasalametan sistem RO.

(5) mesin utama alat-alat cai anu dimurnikeun: téknologi osmosis tibalik diadopsi pikeun pangubaran desalinasi pikeun miceun zat logam beurat sareng kokotor anu sanés anu ngabahayakeun awak manusa sapertos kalsium, magnésium, timah sareng raksa, sareng ngirangan karasa cai. Tingkat desalinasi langkung ti 98%, sareng rapat cai anu dimurnikeun standar nasional dihasilkeun.

(6) sistem sterilisasi: sterilisasi ultraviolét atanapi generator ozon (ditangtoskeun numutkeun sababaraha jinis) digunakeun pikeun ningkatkeun umur rak. Dina raraga ningkatkeun pangaruhna, ozon kedah dicampur sareng cai sareng konsentrasi kedah disaluyukeun sareng babandingan anu pangsaéna.

(7) sakali nyeuseuh: mesin cuci botol semi-otomatis stainless steel dianggo pikeun ngabersihan témbok jero sareng luar botol, sareng jumlah cai ngumbah tiasa disaluyukeun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami