Ngeunaan susu

Kaayaan produk susu ayeuna di Cina

Kalayan paningkatan standar hirup jalma anu teras-terasan, konsumén domestik nungtut seueur produk susu anu kualitas luhur. Industri susu mangrupikeun industri anu paling gancang dina industri manufaktur pangan. Kusabab réformasi sareng pembukaan, industri susu China parantos ngalaman parobihan anu mendasar dina hal skala industri, kaluaran produk susu, alat téknis, kualitas sareng kaamanan. Nanging, kusabab waktos pangembangan anu pondok, gancang pangembangan gancang sareng dasar lemah industri susu, khususna kusabab manajemén sumber susu mundur, kontrol kualitas sareng metode deteksi, sareng sajabana Masalah kualitas sareng kaamanan lumangsung ti jaman ka jaman, anu mawa karusakan kahirupan sareng kasalametan harta konsumén. Kusabab kitu, paningkatan deteksi produk susu pikeun produk akuatik mangrupikeun masalah anu kedah diperhatoskeun di masarakat ayeuna.

5
6

Ayeuna, produk susu domestik diklasifikasikeun sapertos kieu:

Susu anu disterilkeun: susu pasteurisasi, susu anu disiapkeun sareng susu anu disterilkeun sanésna (sapertos sterilisasi filtrasi mémbran tanpa perlakuan panas, sterilisasi tekanan anu luhur pisan, jst);

Produk susu terfermentasi: susu ferméntasi (yoghurt), susu rasa ferméntasi (rasa yoghurt), jst;

Bubuk susu: bubuk susu utuh, bubuk susu sawaréh skimmed, bubuk susu amis pinuh gajih, bubuk susu skimmed, bubuk susu anu dibumbui (gajih pinuh, defatted), bubuk colostrum, bubuk susu formula, nutrisi bubuk susu formula anu dibenteng sareng bubuk susu sanés, jst ;

Krim, anggur susu, susu susu, kéju; susu pekat; bubuk whey, jsb;

Susu susu bubuk susu dumasar susu: susu formula susu bubuk susu dumasar susu, rumus susu dumasar pikeun murangkalih anu langkung sepuh sareng murangkalih alit;

JUMP MACHINERY (SHANGHAI) mesin olahan susu persediaan TERBATAS, tank fermentasi yoghurt, mesin ngeusian susu pasteurisasi, mesin sterilisasi susu, ngeusian sareng mesin bungkus, alat transportasi, alat-alat cairan (valves, fittings pipa, pompa), cai produksi sareng alat-alat pangolahan limbah, printer inkjet, printer kode, instrumen uji coba, sistem traceability produk;

És krim pakakas inuman inuman tiis

Baris produksi és krim, alat-alat inuman tiis és krim, és krim koagulator, mesin és krim, mesin popsicle, mesin inuman tiis, set lengkep peralatan tanki beku, mesin és ngagoréng, mesin motong otomatis, mesin pengisian kuantitatif, mesin és krim warna keusikan , margarin, nyingkat mesin gancang-beku, jsb.


Waktos Post: Sep-24-2020