Paranti ngagoréng Perancis

Pedaran pondok:

Goreng dianggo ngagoréng falafel, témpura, bola daging, kiripik kentang, kiripik cau, hayam, suku hayam, cangkang hayam, sambel daging, hurang, kacang, kacang, sayuran sareng produk sanésna.


Detil Produk

Tanda Produk

Gorengan Perancis beku parabotna aliran prosés:  

Mesin angkat——mesin mesék——Pilihan garis——Ngorehan-motong mesin —— mesin angkat —— Mesin bilas —— blanksing garis——Layar ngageter——Air-pengeringan saluran cai——Mesin ngagoreng kontinyu——Layar ngageter—— Mesin pengeringan pengering-mesin —— Mesin gancang-beku——Amesin pengemasan utomatik—Cneundeun lami.

Frozen French fries equipmet
Electric heating fryer

1.Listrik manaskeun ngagoreng

Parameter téknis & harga:

Jenis Luncat800E Luncat1000 Luncat1200
Ukuranna 1000 * 1000 * 1250mm 1200 * 1200 * 1250mm 1400 * 1400 * 1250mm
Kakuatan 24kw / 380v / 50Hz 36kw / 380v / 50Hz 48kw / 380v / 50Hz
Fryer diaméterna 800mm 1000mm 1200mm
Jenis  Ngalaksanakeun otomatis Ngalaksanakeun otomatis Ngalaksanakeun otomatis
Bahan-bahanna  Bahan kadaharan waja 304st stainless Bahan kadaharan waja 304st stainless Bahan kadaharan waja 304st stainless
Motor  motor variabel frékuénsi  motor variabel frékuénsi  motor variabel frékuénsi
Fungsi agitasi upami teu kedah, dikurangan 150usd upami teu kedah, dikurangan 150usd upami teu kedah, dikurangan 150usd
Sistem filtrasi sareng tank minyak Pilihan (ditambah 450usd) opsional (ditambah 450usd) opsional (ditambah 450usd)
Ngepak Kasus lapis Kasus lapis Kasus lapis

2. Gas atawa minyak solar panasing ngagoreng

Parameter téknis & harga:

Jenis Luncat1000 Luncat1200 Luncat1500
Ukuranna 1300 * 1000 * 1250mm 1500 * 1200 * 1250mm 1800 * 1200 * 1250mm
Kakuatan 1.25kw / 380v / 50Hz 1.25kw / 380v / 50Hz 1.25kw / 380v / 50Hz
Fryer diaméterna 1000mm 1200mm 1500mm
Kakuatan burner 100000 Kcal 200000 Kcal 300000 Kcal
Jenis  Ngalaksanakeun otomatis Ngalaksanakeun otomatis Ngalaksanakeun otomatis
Bahan-bahanna  Bahan kadaharan waja 304st stainless Bahan kadaharan waja 304st stainless Bahan kadaharan waja 304st stainless
Motor  motor variabel frékuénsi  motor variabel frékuénsi  motor variabel frékuénsi
Fungsi agitasi sareng sareng sareng
Sistem filtrasi Pilihan pilihan pilihan
Tangki minyak enya enya enya
Ngepak Kasus lapis Kasus lapis Kasus lapis

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami